Lärare 1-3

Vill du bli en av oss?

Vi har en positiv utveckling. Inte bara för eleverna utan för alla – även er lärare. Hos oss står motivationen i centrum. Det är den som gör att vi har så bra laganda och når resultat.

Antalet elever som vill börja hos oss har ökat och därför letar vi just nu dig med motivation och rätt behörighet för ett antal olika årskurser och ämnen.

Är du läraren som får eleverna att längta till nästa skoldag? Som går till jobbet med motivation, glädje och arbetslust. Som älskar att se sina elever växa och nå sina mål, och därigenom nå dina egna mål? Då är det dig vi vill ha.

Hos oss ska var och en kunna bli allt det man vill och har förutsättningar att bli – även du. Känner du att det är dig vi beskriver? Välkommen med din ansökan.

Mer om tjänsten

Klasslärare 1-3 med undervisning i flera ämnen. Som klasslärare hos oss följer du din klass från åk 1 till 3.
Vi söker också lärare 1-3 med uppdrag i fler klasser i ett eller två ämnen.

Du är välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal om du vill veta mer om oss innan du skickar in din ansökan. Om du bor på annan ort så kan vi höras för förutsättningar angående flytt och boende.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid.

Bifoga examen och lärarlegitimation tillsammans med din ansökan.

Sista ansökningsdag är 31 mars.