Trä- och metallslöjdslärare F-9

Om tjänsten

Vi söker en lärare i Trä- och metallslöjd för årskurserna F-9 på Hudikskolan. Tjänsten kombineras med fördel med fler ämnen om du har behörighet. Klasserna på Hudikskolan består av ca 24 elever och i tjänsten ingår att vara coach för ett antal elever där du tillsammans med en kollega delar på en klass. Du är välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal om du vill veta mer om oss innan du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, hel- eller deltid efter överenskommelse utifrån vilka behörigheter du har. Bifoga examen och lärarlegitimation tillsammans med din ansökan.

____________________________________________________________________________________

Hudikskolan och har en tydlig vision – att bli världens bästa skola. För att bli det behöver vi världens bästa lärare. Vårt värdegrundsarbete i kombination med vårt gedigna kvalitets- och utvecklingsarbete är framgångsreceptet för att vara både en bra skola och en bra arbetsplats.

Vi har två tydliga mål för vår skola – att alla elever skall prestera på en hög nivå samtidigt som de utvecklas som människor.

Hos oss skall var och en kunna bli allt det man vill och har förutsättningar att bli. Vi letar just nu dig med motivation och rätt behörighet för ett antal olika årskurser och ämnen. Är du en skicklig lärare och en motiverande ledare som vill jobba tillsammans med andra i en utvecklande organisation mot gemensamma mål? Då är det dig vi söker.

Välkommen med din ansökan!